Οι φωτογραφίες που "μαρτύρησαν" το ταξίδι πατέρα και γιου στο εξωτερικό.
Σε έναν απροσδόκητο και cool προορισμό βρέθηκαν ο Παύλος με τον γιο του, Αχιλλέα. Πατέρας και γιος ταξίδεψαν μέχρι τη Βαυαρία, όχι για κάποιο ζήτημα που αφορά τις επαγγελματικές ή ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις, αλλά και για καθαρή διασκέδαση.
Ο πρωτότοκος γιος του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο Αχιλλέας βρέθηκαν στο Μόναχο για να απολαύσουν μία χαλαρή βραδιά με άφθονη μπίρα στο αυθεντικό Oktoberfest που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στη γερμανική πόλη. Πρόκειται για το μεγαλύτερο folk φεστιβάλ στον κόσμο, μία γιορτή στη μπίρα και τα εδέσματα της γερμανικής κουζίνας και παράδοσης που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μόναχο στην πλατεία Theresienwiese της περιοχής Ludwigsvorstadt-Isarvorstadt.
Την απόδραση των δύο αντρών γνωστοποίησε ο ίδιος ο Αχιλλέας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο ανάρτησε ορισμένες φωτογραφίες με τις ξανθιές παρουσίες στο πλευρό του να μην περνούν απαρατήρητες. Φυσικά, επρόκειτο για τα κορίτσια του Oktoberfest, τα οποία κάθε χρόνο φορούν τις παραδοσιακές τους φορεσιές προκειμένου να μας εντάξουν στο κλίμα του Φεστιβάλ.
Όπως αποκάλυψε με μία φωτογραφία, τον Αχιλλέα συνόδευε στο Μόναχο ο πατέρας του, Παύλος, με τον οποίο απήλαυσαν ένα μοναδικό dinner στο βαυαρικό εστιατόριο, Spatenhaus an der Oper, το οποίο βρίσκεται στο βασιλικό ανάκτορο του Μονάχου.