September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

3 καλοκαιρινά γεύματα που μπορείς να ετοιμάσεις μόλις σε 10 λεπτά

3 καλοκαιρινά γεύματα που μπορείς να ετοιμάσεις μόλις σε 10 λεπτά istock

Για εκείνες τις βραδινές συγκεντρώσεις μετά την παραλία!

Τα καλοκαιρινά βράδια αποτελούν την τέλεια αφορμή για να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους, να χαλαρώσετε με ένα ποτήρι δροσερό κρασί και να διασκεδάσετε. Ακόμη και αν αυτές οι μικρές συγκεντρώσεις απαιτούν μία προετοιμασία, δεν σημαίνει πως πρέπει να αφιερώσεις μία ολόκληρη ημέρα στη κουζίνα. Τα λαχανικά και τα φρούτα του Αυγούστου σού δίνουν την τέλεια έμπνευση για να δημιουργήσεις λαχταριστές συνταγές για εσένα και την παρέα σου μόλις σε 10 λεπτά.

Σαλάτα με ρόκα και σταφύλια

Υλικά (μερίδες 4)

6 φλιτζάνια φρέσκια ρόκα

2 φλιτζάνια σταφύλια κομμένα στη μέση και χωρίς κουκούτσι (κόκκινα ή λευκά)

1/2 του φλιτζανιού κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο

1/2 του φλιτζανιού καρύδια 

1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Υλικά για την βινεγκρέτ

​1/3 του φλιτζανιού παρθένο ελαιόλαδο

3 κουταλιές της σούπας λευκό βαλσάμικο

2 κουταλιές της σούπας μέλι

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/8 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

Εκτέλεση

1. Ρίξε σε ένα βαζάκι όλα τα υλικά για την βινεγκρέτ και ανακίνησε το για 30 λεπτά μέχρι το μείγμα να δέσει. 

2. Στη συνέχεια ρίξε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για τη σαλάτα, την βινεγκρέτ και ανακάτεψε καλά. Είναι έτοιμη για σερβίρισμα. 

salad

Ζυμαρικά με βασιλικό και παρμεζάνα

Υλικά (4 με 6 μερίδες)

500 γρ μακαρόνια

3 κουταλιές της σούπας βούτυρο

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο

1/2 της κούπας χυμός από λεμόνι

1/2 της κούπας λευκό κρασί

1 χούφτα φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος

τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

1. Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράσε τα μακαρόνια (για όσο χρονικό διάστημα αναγράφεται στην συσκευασία) ή μέχρι να γίνουν al dente. 

2. Σε ένα μέτριο τηγάνι λιώσε το βούτυρο και πρόσθεσε το σκόρδο. Χαμήλωσε την φωτιά προσθέτοντας τον χυμό λεμονιού και το κρασί. Ανακάτεψε μέχρι να ζεσταθούν. 

3. Τέλος, πρόσθεσε τα στραγγισμένα μακαρόνια, ανακάτεψε και γαρνίρισε με βασιλικό και παρμεζάνα. Είναι έτοιμα!

ζυμαρικά

Σαλάτα με κολοκυθάκια, καλαμπόκι και μυρωδικά

Υλικά (4 μερίδες)

2 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο κομμένες

4 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους

1 φλιτζάνι καλαμπόκι (κατεψυγμένο ή ψητό)

1/4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό

1/4 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

1/4 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι

αλάτι, πιπέρι

χυμό από 1 lime

2 κουταλιές της σούπας φρεσκοκομμένος κόλιανδρος

2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα

Εκτέλεση

1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζέστανε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Πρόσθεσε το σκόρδο και μαγείρεψε για περίπου 1 λεπτό.

2. Πρόσθεσε τα κολοκυθάκια, το καλαμπόκι, τον βασιλικό, την ρίγανη και το θυμάρι και ανακάτευε απαλά. Μαγείρεψε για περίπου 3 με 4 λεπτά μέχρι το κολοκυθάκι να γίνει τρυφερό και μαλακό.

3. Ρίξε αλάτι, πιπέρι, τον χυμό από lime και τον φρέσκο κόλιανδρο και ανακάτεψε ξανά. 

4. Πασπάλισε με παρμεζάνα και σέρβιρε αμέσως. 

BEST OF NETWORK