September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Τιραμισού: το αγαπημένο γλυκό με την ιταλική ταυτότητα

Τιραμισού: το αγαπημένο γλυκό με την ιταλική ταυτότητα

Μάθε να το φτιάχνεις σε χρόνο dt!

Είναι πεντανόστιμο και πολύ πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις. Μάθε πώς θα φτιάξεις κι εσύ σπίτι σου το καλύτερο τιραμισού που έχεις δοκιμάσει.  

Προετοιμασία: 15 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

● 200 γρ. μασκαρπόνε ● 2 αβγά ● 100 ml κρέμα γάλακτος ● 150 γρ. μπισκότα βουτύρου ● 100 γρ. ζάχαρη ● 2 κ.σ. κεράσια μαρασκίνο ● 1 κ.σ. στιγμιαίος καφές ● 1 κ.γ. σκόνη κακάο ● 4 βύσσινα

Εκτέλεση

Σπάμε τα αβγά και ξεχωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους. Βάζουμε τους κρόκους σε μία σαλατιέρα και τα ασπράδια σε ένα πήλινο σκεύος. Χτυπάμε τους κρόκους με 50 γρ. ζάχαρη μέχρι το μείγμα να ασπρίσει, προσθέτουμε το μασκαρπόνε και την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε να χτυπάμε για 2 ακόμη λεπτά. Διαλύουμε το στιγμιαίο καφέ στο νερό και βουτάμε τα μπισκότα για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, τα θρυμματίζουμε και τα μοιράζουμε σε 4 ποτήρια. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα, προσθέτουμε την υπόλοιπη ζάχαρη, ρίχνουμε το μείγμα στη σαλατιέρα με τους κρόκους και ανακατεύουμε προσεκτικά. Μοιράζουμε τα μισά κεράσια στα ποτήρια με το θρυμματισμένο μπισκότο, από πάνω απλώνουμε το μισό μείγμα, προσθέτουμε τα υπόλοιπα κεράσια και συμπληρώνουμε με το υπόλοιπο μείγμα μασκαρπόνε. Πασπαλίζουμε με σκόνη κακάο και γαρνίρουμε με ένα βύσσινο. Αφήνουμε τα τιραμισού τουλάχιστον μία ώρα στο ψυγείο και σερβίρουμε.

BEST OF NETWORK