Μια εύκολη συνταγή της Ινδικής κουζίνας για να φας το κόκκινο λάχανο
Από τη σεφ Asha Gomez, προσαρμογή από το βιβλίο My Two Souths των Asha Gomez και Martha Hall Foose.
Το σπιτικό ινδικό είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσεις γεύσεις που ήδη γνωρίζεις με διαφορετικούς συνδυασμούς και όλα αυτά φτιαγμένα με εύκολο τρόπο. Παρακάτω θα βρεις ένα ινδικό πιάτο, το thoren με κόκκινο λάχανο, που θα σου χαρίσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα χωρίς πολύ κόπο.
Διάβασε περισσότερα στο shape.gr