Το χρυσαφί τραγανό εξωτερικό περίβλημα είναι αυτό που κάνει την κολοκύθα, τα λαχανάκια Βρυξελλών και τους βολβούς ελαφρώς γλυκά και εντελώς λαχταριστά!
Το χρυσαφί τραγανό εξωτερικό περίβλημα είναι αυτό που κάνει την κολοκύθα, τα λαχανάκια Βρυξελλών και τους βολβούς ελαφρώς γλυκά και εντελώς λαχταριστά!
Το μυστικό: Προθέρμανε πρώτα το ταψί ώστε όταν βάλεις τα λαχανικά να καψαλιστούν. Μετά τοποθέτησε το ταψί με τα λαχανικά στον πάτο του φούρνου. Έτσι, θα έχουν άμεση επαφή με τη θερμότητα και θα καραμελώσουν.
Διάβασε περισσότερα στο shape.gr