Μία σχεδόν γκουρμέ επιλογή που διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα κρέατα. Όλα τα τρικ για να τη φτιάξεις στο σπίτι, ώστε να θυμίζει εκείνη των κορυφαίων εστιατορίων
Το λαχταριστό κρέας της δεν θυμίζει κανένα άλλο, καθώς ψήνεται με το λίπος κάτω από την επιδερμίδα, δίνοντας ένα ιδιαίτερο και τραγανό αποτέλεσμα. Η πάπια είναι σίγουρα ένα από τα "διαφορετικά" πιάτα που θα δοκιμάσεις έξω και πολύ περισσότερο, θα φτιάξεις κατά τη διάρκεια των γαστριμαργικών σου αναζητήσεων στην κουζίνα του σπιτιού σου.
Δε χρειάζεται να τη φοβάσαι ή να αγχώνεσαι, ούτε ασφαλώς να μένεις προσκολλημένος σε -νόστιμα ωστόσο- στερεότυπα που επιτάσσουν να μαγειρεύεται ολόκληρη αποκλειστικά στο φούρνο ή, πολύ περισσότερο, με κάποιες συγκεκριμένες συνταγές (δηλαδή πάπια Πεκίνου).
Για την ακρίβεια χρειάζεσαι λίγα υλικά (αρχικά, περιορίσου στο στήθος πάπιας και το αλατοπίπερο για ασφαλή αποτελέσματα) και την υιοθέτηση κάποιων θεμελιωδών αρχών.
Διάβασε περισσότερα στο esquire.com.gr