Η χρυσή, κυριολεκτικά και μεταφορικά, 20άδα της παγκόσμιας γαστρονομίας αυτή τη στιγμή
Την τελευταία διετία όλο και περισσότεροι σεφ και restaurateurs κάνουν λόγο για "εκδημοκρατισμό της γαστρονομικής απόλαυσης", θέλοντας να δώσουν έναν πιο casual χαρακτήρα στο fine dining και να το κάνουν περισσότερο προσβάσιμο σε όλους.
Φυσικά, κάτι τέτοιο ανήκει μάλλον στη σφαίρα της ουτοπίας καθώς τα πιο high-end εστιατόρια δεν θα αλλάξουν ποτέ τον χαρακτήρα τους. Μερικά δε, θα παραμείνουν απλησίαστα για τη μεγαλύτερη μάζα των ανθρώπων. Μέρη όπως τα παρακάτω.
Διάβασε τη συνέχεια στο esquire.com.gr