Από τα κλασικά twists της γαλλικής κουζίνας μέχρι την γευστική αποκάλυψη της Ιρλανδίας
Σε κάποιο σημείο μέσα στη δεκαετία του 2010, το φαγητό γνώρισε πρωτόγνωρα επίπεδα δημοφιλίας. Ίσως έπαιξε ρόλο το Instagram, ίσως βοήθησε πολύ η άνοδος της παγκόσμιας γαστρονομίας και ένα πρόσωπό της που δεν είχε εμφανιστεί κατά το παρελθόν, ίσως αυτό οφείλεται στις αυξήσεις των πωλήσεων των θεματικών περιοδικών. Όποιος κι αν ήταν ο βασικότερος λόγος, η επιστροφή του φαγητού είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.
Στο ευρύτερο πλαίσιο της γενικότερης τάσης, υπήρξαν αρκετά cookbooks που ξέφυγαν κατά πολύ από τα στερεότυπα του είδους. Το καλό είναι ότι αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει. Παρακάτω, ακολουθούν κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα, που καταφθάνουν τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς.
Διάβασε τη συνέχεια στο esquire.com.gr