Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το νέο project του σπουδαίου Καταλανού σεφ
Από τη στιγμή του τελευταίου serving του εμβληματικού εστιατορίου elBulli -ένα fondue στις 30 Ιουλίου του 2011- ολόκληρος ο γαστρονομικός κόσμος περίμενε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Ferran Adrià. Ο 57χρονος Καταλανός μάγιστρος της γεύσης είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ιστορίας για τον εν λόγω χώρο, απολύτως δικαιολογημένα.
Πριν σχεδόν ένα χρόνο, ο Adrià ανακοίνωσε και επίσημα τη δημιουργία ενός χώρου έκφρασης και πειραματισμού για όλους εκείνους που αγαπούν το καλό φαγητό και ο οποίος θα λειτουργεί παράλληλα και συμπληρωματικά, ως αναπόσπαστο κομμάτι του ευρύτερου project του elBulli Foundation. "Πήρα την απόφαση να κλείσω το elBulli γιατί ξεπέρασε κάθε όριο που μπορούσε να πιάσει. Κάθε ταβάνι που μπορούσε να ακουμπήσει. Το elBulli δεν είναι απλά ένα εστιατόριο. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος" είχε πει μεταξύ άλλων ο Adrià κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Estrella Damm Gastronomy Congress, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, τον Ιούνιο του 2018.
Διάβασε τη συνέχεια στο esquire.com.gr