Η πεμπτουσία του χοιρινού μέσα σε δύο φέτες ψωμιού
Κάθε σάντουιτς με pulled pork πρέπει να είναι messy. Αυτό είναι το στοιχείο που του δίνει μία σχεδόν μυθική γαστρονομική υπόσταση, τουλάχιστον στα μάτια κάθε πραγματικού φίλου του καλού κρέατος. Ουσιαστικά, το μυστικό για ένα επιτυχημένο -δηλαδή διαολεμένα νόστιμο- "τραβηχτό χοιρινό" βρίσκεται στο αργό μαγείρεμα και, κατά δεύτερο λόγο, στο μαρινάρισμά του.
Έπειτα, έχει σημασία και ο τρόπος που θα το φας. Ο γενικός κανόνας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, είναι πως αν δεν λερωθείς, κατά πάσα πιθανότητα κάτι κάνεις λάθος. Ας είναι.
Διάβασε τη συνέχεια στο esquire.com.gr