Ο executive chef του Matsuhisa Athens, Αντώνης Βρατσάνος, μιλά στο Esquire για τo εστιατορικό πριν και μετά της πανδημίας.
Tα εστιατόρια της χώρας παραμένουν κλειστά λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, κάτι που ασφαλώς ισχύει και για το Matsuhisa Athens. O executive chef του και ένας από τους κορυφαίους sushi masters της χώρας μας, Αντώνης Βρατσάνος, βρίσκεται σε καραντίνα -όπως όλοι μας- στο σπίτι του. Μοιράζεται όμως τις σκέψεις του με το Esquire, μιλώντας για τη μετάβαση από τους πολύ γρήγορους ρυθμούς μίας τόσο απαιτητικής κουζίνας σε ένα πολύ πιο ήρεμο περιβάλλον καθώς και για το μέλλον της εστίασης.
Διάβασε περισσότερα στο Esquire.gr