Κι έχουν τις καλύτερες συνταγές
Το μαγείρεμα μπορεί να είναι πραγματικά καταπραϋντικό - ένα είδος ενεργού mindfulness, αν θέλεις.Η περίοδος της καραντίνας ώθησε όλο και περισσότερους ανθρώπους στην κουζίνα - το banana bread αναδείχθηκε το φαβορί του lockdown. Ακόμα όμως κι αν δεν συμμετείχες στον μαραθώνιο ψησίματος, ποτέ δεν είναι αργά να ασχοληθείς με τη μαγειρική.
Υπάρχει κάτι μαγικό στο να ανακαλύπτεις νέες συνταγές και να βλέπεις τις δημιουργίες σου να γίνονται πραγματικά και να γεύεσαι κυριολεκτικά τους καρπούς των κόπων σου. Όσοι ασχολούνται όμως με τη μαγειρική, θα συμφωνήσουν ότι εκτός από μια ασχολία που χαλαρώνει το μυαλό και διώχνει το στρες, είναι και μια ένδειξη αγάπης και προσφοράς για τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε - ένας όμορφος και απλός τρόπος να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας χωρίς λόγια. Γι' αυτό συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά βιβλία μαγειρικής που προσφέρουν και μερικές από τις καλύτερες συνταγές.

Casper Andre Lugg, Sourdough

Rukmini Iyer, The Roasting Tin

Casper Andre Lugg, Sourdough: Wholesome Recipes, Organic Grains

Isa Chandra Moskowitz, I Can Cook Vegan

Nuno Mendes, Lisboeta

James Morton, Super Sourdough

Richard Bertinet, Crumb: Show the Dough Who's Boss

Caroline Bretherton, Complete Baking

Margarita Carrillo Arronte, Mexico: The Cookbook

Michael Zee, SymmetryBreakfast