Η συνταγή για τα πιο νόστιμα κοκκινιστά κεφτεδάκια.
Υλικά
Για τα κεφτεδάκια:
1/2 κιλό κιμά
250 γρ. ψωμί μπαγιάτικο μουσκεμένο και καλά στιμμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
1 αυγό
μερικά φύλλα μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά λάδι
1 κουταλιά ούζο ή λίγο ξίδι
λάδι για το τηγάνισμα
αλεύρι
Για την σάλτσα ντομάτας:
4 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και λιωμένες
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας διαλυμένη σε 1 ποτήρι νερό
1/2 φλιτζάνι λάδι
λίγη ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
3 κουταλιές λάδι
Διάβασε την εκτέλεση στο tasty-guide.gr