Ευκαιρία να μαγειρέψουμε κόκκινες κολοκύθες στα γρήγορα με μία χοιρινή πανσέτα, που το λιπάκι της θα δώσει μαγική γεύση στο φαγητό.
Υλικά
1 κιλό πανσετάκια πολύ λεπτοκομμένα
700 γρ. κολοκύθα κόκκινη σε κυβάκια (4 φλιτζ. του τσαγιού)
χυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
1 κ.σ. ξίδι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Διάβασε την εκτέλεση στο tasty-guide.gr