Η συνταγή για το απόλυτο σάντουιτς με μοσχάρι wagyu.
Υλικά
180 γρ. κρέας από μοσχάρι wagyu, περίπου 2 εκ. σε πάχος
4 φέτες λευκό ψωμί του τοστ, ιδανικά Japanese Milk Bread
2 αυγά
1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φλ. πάνκο ή γαλέτα
αλάτι kosher
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
κραμβέλαιο (Canola Oil), για το τηγάνισμα
1 φλ. σάκε
1/2 κ.γ. σκόνη κρεμμυδιού
1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
3 κ.σ. μέλι
1 κ.γ. Worcestershire Sauce
2 κ.σ. κέτσαπ
1/4 φλ. Oyster Sauce
Διάβασε την εκτέλεση στο tasty-guide.gr