Πώς θα φτιάξεις ένα επικό ριζότο με κίτρινη κολοκύθα και παρμεζάνα.
Υλικά
300 γρ. κίτρινη κολοκύθα, καθαρισμένη
1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
300 γρ. ρύζι αρμπόριο
720 ml ζωμό λαχανικών
λίγο μοσχοκάρυδο
λίγο πιπέρι
3/4 φλ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
1 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι για το σερβίρισμα
Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr