Το κριθαράκι είναι ένα πεντανόστιμο ζυμαρικό, με ελληνική ταυτότητα, που ταιριάζει σε πολλές υπέροχες συνταγές, πέρα από το γιουβέτσι ή το κριθαρότο.
Υλικά
250 γρ. κριθαράκι μέτριο
200-300 γρ. κιμά μαγειρεμένο κοκκινιστό
¾ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 καρότο σε καρεδάκια
1 κολοκυθάκι σε καρεδάκια
1 ποτηράκι λευκό κρασί
100 γρ. ντοματάκι κονκασέ
100 γρ. φέτα θρυμματισμένη
αλάτι, πιπέρι
Διάβασε την εκτέλεση στο tasty-guide.gr