Μία ιδιαίτερη συνταγή από τον σεφ του Artisanal.
Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
Για την πούλπα
150 γρ. κίτρινα ντοματίνια
100 γρ. κίτρινες πιπεριές
1 πράσο κομμένο σε φέτες
1 μικρό κρεμμύδι λευκό σε φέτες
100 ml λευκό κρασί
1 καρότο σε φέτες
ελαιόλαδο
ζωμός κότας η ζωμός λαχανικών
Για τον τραχανά
500 γρ. ξινόχοντρος τραχανάς
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
800 γρ. ζωμός κότας η ζωμός λαχανικών
Για το τελείωμα
λεμονοθύμαρο
βασιλικός
βούτυρο σε κύβους
αλάτι
πιπέρι
φέτα πικάντικη
Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr