Η απόλυτη συνταγή για χριστουγεννιάτικο κέικ με σοκολάτα και ξερά φρούτα.
Υλικά
Υλικά για ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 20 εκ.
Για το κέικ
250 γρ. κουβερτούρα
250 γρ. λευκή σοκολάτα
12 ξερά βερίκοκα
10 χουρμάδες
250 γρ. αμυγδαλόψιχα
100 γρ. καρυδόψιχα
125 γρ. ζάχαρη
6 ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου
βούτυρο και αλεύρι για το ταψί
Για την επικάλυψη
500 γρ. κουβερτούρα
250 ml κρέμα γάλακτος
2 κουτ. σούπας βούτυρο
2 κουτ. σούπας γλυκόζη
Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr