Η συνταγή για ανοιχτή κρεατόπιτα με κάστανα.
Υλικά
Για τη ζύμη:
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξίδι
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κύβο ζωμό κρέατος διαλυμένο σ’ ένα νεροπότηρο χλιαρό νερό
Για τη γέμιση:
300 γρ. αρνίσιο κιμά ή μοσχαρίσιο
300 γρ. κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
5 ξερά κρεμμύδια σε φέτες
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού καστανή ζάχαρη
300 γρ. βούτυρο
1/2 κ.γ. κανέλα
50 γρ. κουκουνάρι
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού γλυκό κρασί
αλάτι
μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Διάβασε την εκτέλεση στο tasty-guide.gr