Η αγαπημένη κιμαδόπιτα με χαρακτηριστικό twist το μπέικον σε αυτήν την εκδοχή.
Υλικά
1 δόση από τη βασική συνταγή για φύλλο (4 φύλλα)
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
2 μεγάλα κρεμμύδια σε φέτες
3 φέτες μπέικον σε ψιλά κομματάκια
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 γεμάτο κ.γλ. πάπρικα γλυκιά
2-3 αστεροειδείς γλυκάνισους
1 ξύλο κανέλα
1 κ.γλ. τριμμένο μπαχάρι
½ φλιτζ. λευκό κρασί
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr