Η συνταγή για τη νοστιμότερη πίτσα στο τηγάνι.
Υλικά
Για τη βάση της πίτσας:
500 γρ. σκληρό αλεύρι
½ φακελάκι ξερή μαγιά
300 ml νερό
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κοφτό κουτ. γλυκού αλάτι
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
Για τη σάλτσα:
αγνό παρθένο ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη
1 μάτσο φρέσκο βασιλικό
400 γρ. ντομάτα σε κονσέρβα
ρίγανη
αλάτι
μαύρο πιπέρι
2 κεφάλια μοτσαρέλας, σε κομμάτια
Διάβασε την εκτέλεση στο tasty-guide.gr