Μία άλλη άποψη για τις χοιρινές μπριζόλες, που λιώνουν μαγειρεμένες μέσα στο κρασί, με τον ξινό τραχανά να μαγειρεύει γρήγορα και το συνοδευτικό, παίρνοντας όλη τη νοστιμιά από το λιπάκι του χοιρινού.
Υλικά
8 χοιρινές μπριζόλες λαιμού χωρίς κόκαλο
15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 φλιτζ. τραχανά ξινό (ιδανικός ο κρητικός ξινόχοντρος)
1 ξερό κρεμμύδι σε φέτες
1 ποτηράκι λευκό κρασί
1 γεμάτο κ.γλ. ρίγανη
2 κ.σ. μουστάρδα
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
χυμό από ½ λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr