Η συνταγή για λαχανοντολμάδες αυγολέμονο στο φούρνο.
Υλικά
1 λάχανο μέτριο και αφράτο
Για τη γέμιση:
2 φλιτζ. ρύζι Καρολίνα ή νυχάκι
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
μαϊντανό και άνηθο ή μάραθο
2 καρότα τριμμένα
1/2 φλιτζ. λάδι + 1/2 φλιτζ. για το τέλος
αλατοπίπερο
πάπρικα και ρίγανη
Για τη σάλτσα:
χυμό 2 λεμονιών
1 φλιτζ. από το ζουμάκι του φαγητού
2 κ.σ. αλεύρι ή κορν φλάουρ
Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr