Με αυτή την μοναδική, πανεύκολη συνταγή μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα φύλλα που περισσεύουν όταν φτιάχνεις κάτι με φύλλο κρούστας καθώς και τα κομματάκια τους από τα τοιχώματα του ταψιού.
Υλικά
4-5 φύλλα κρούστας
150 γρ. βούτυρο
10 φέτες σαλάμι αέρος ψιλοκομμένο σε μπαστουνάκια
1 πιπεριά σε μπαστουνάκια
300 γρ. φέτα χοντροσπασμένη
100 γρ. κεφαλοτύρι, ρεγκάτο ή μοτσαρέλα τριμμένη
1 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά
2 φλιτζ. γάλα
2 αυγά
πιπέρι, λίγο αλάτι
Διάβασε την εκτέλεση στο tasty-guide.gr