Αυτή την εβδομάδα, η Κατερίνα Μισιχρόνη μιλά για τα εστιατόρια, τα μπαρ και όλα όσα της έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.
Οι Tasty Weeks του Tasty Guide είναι γεγονός, με σκοπό να διατηρήσουν ζωντανή τη σύνδεση κοινού-εστιατορίων για όσο διάστημα η εστίαση παραμείνει κλειστή.
Κάθε εβδομάδα, εκτός όλων των άλλων ενεργειών, ένας foodie ή expert της γεύσης μιλά μεταξύ άλλων για εκείνα τα μέρη που νοστάλγησε και ανυπομονεί να επισκεφθεί ξανά σύντομα.
Διάβασε τη συνέχεια στο tasty-guide.gr