December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Παστίτσιο με Σπανάκι και Κιμά

21.02.2021
Παστίτσιο με Σπανάκι και Κιμά

Η κουζίνα της Πόλης από παλιά ήξερε πόσο ταιριάζει ο κιμάς με το σπανάκι. Εκεί μαγειρεύουν και τα δύο στο τηγάνι, σπάνε από πάνω και αυγά και συνοδεύουν το φαγητό με γιαούρτι.

Υλικά

1½ κιλό φρέσκο σπανάκι χοντροκομμένο

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 μεγάλο πράσο σε ροδέλες

1 μικρό ποτηράκι λευκό κρασί

1 μικρό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

αλάτι, πιπέρι

Για τον κιμά

1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 συσκευασία κονκασέ περασμένο από το μούλτι

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών για κρέας

3-4 μπαχάρια

1 ξύλο κανέλας

1 κ.γλ. ζάχαρη

αλάτι, πιπέρι

Για την μπεσαμέλ με γιαούρτι

3 κ.σ. βούτυρο αγελάδος

3 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 λίτρο φρέσκο γάλα χλιαρό

1 γιαούρτι στραγγιστό

μοσχοκάρυδο στη μύτη του κουταλιού

1 αυγό

1 φλιτζ. τριμμένο κεφαλοτύρι (ή οποιοδήποτε σκληρό πικάντικο κίτρινο τυρί) και λίγο επιπλέον για την κρούστα

Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr

BEST OF NETWORK