Το Katikies Mykonos υποδέχεται τον κορυφαίο Έλληνα σεφ και το Botrini’s Mykonos.
Δε χωρά αμφιβολία πως ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ένας από τους σημαντικότερους σεφ - restaurateur της χώρας μας και ένας από τους ανθρώπους που διαμόρφωσαν την ελληνική γαστρονομική σκηνή, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εικόνα που αυτή έχει στις μέρες μας και αποτελώντας μέντορα και πρότυπο για δεκάδες αξιόλογους μάγειρες. Επομένως, οποιαδήποτε νέα του κίνηση στρέφει αυτομάτως το ενδιαφέρον προς το μέρος της.
Ο βραβευμένος με 2 Χρυσούς Σκούφους για το κορυφαίο ελληνικό εστιατόριο Etrusco και με αστέρι Michelin για το επίσης πολύ αξιόλογο Botrini's, αναλαμβάνει όλη τη γαστρονομική εμπειρία των πολυτελών ξενοδοχείων του ομίλου Katikies, με την ομάδα του να υπογράφει τα μενού των εστιατορίων, αλλά και το signature πρωινό των resorts σε Σαντορίνη και Μύκονο.
Botrini’s, Μύκονος και Σαντορίνη
Μετά την τεράστια επιτυχία του Botrini’s Santorini, της πρώτης κυκλαδίτικης βερσιόν του διάσημου αθηναϊκού εστιατορίου που φιλοξενείται στο Katikies Santorini και λατρεύτηκε από το ελληνικό και το διεθνές κοινό, ήρθε η στιγμή η Μύκονος να αποκτήσει το δικό της εστιατόριο Botrini’s.
Πέρσι είδαμε την ηχηρή συνεργασία μεταξύ του εμβληματικού Ξενοδοχειακού Ομίλου Katikies και του φημισμένου σεφ, που ανέλαβε το ρόλο του executive chef όλων των εστιατορίων των ξενοδοχείων του ομίλου, να ταράζει τα νερά στο γαστρονομικό τοπίο της Σαντορίνης.
Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr