Ο χώρος πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση φιλοξενεί δύο από τις πιο πολυσυτζητημένς και sold-out παραστάσεις της σεζόν<br />
Είναι χωρίς αμφιβολία οι πιο πολυσυζητημένες παραστάσεις των τελευταίων σεζόν. Δύο κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί συνεργάζονται με τη Στέγη Γραμματων και Τεχνών σε must-see παραστάσεις. Αν καταφέρετε να βρείτε εισητήριο μην τις χάσετε για κανέναν λόγο!
> STILL LIFE
Η νέα περιζήτητη δουλειά του Δημήτρη Παπαϊωάννου, που είναι και η πρώτη του για λογαριασμό της Στέγης και το πρώτο βήμα μετά την πρόσφατη δυναμικά λιτή Πρώτη Ύλη. Οδημοφιλής δημιουργός επιχειρεί τη δημιουργία ενός έργου που απογυμνώνει τα συνθετικά του υλικά. Εφτά ερμηνευτές, ανάμεσά τους ο ίδιος ο σκηνοθέτης, πραγματώνουν το σκηνικό σύμπαν του Still Life.
ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ
Στη νέα performance της Λένας Κιτσοπούλου, Κοκκινοσκουφίτσα: το Πρώτο Αίμα, καλούμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες, που το σύγχρονο ιδεολογικό παραμύθι μιας φιλήσυχης ζωής προτιμά να σκουπίζει επιμελώς κάτω από το χαλάκι. Από την αναφορά του τίτλου στην ταινία Ράμπο, πάντως, μπορούμε να υποψιαστούμε τη συνέπεια της συγγραφέως στη βίαιη αποδόμηση καραμελωμένων στερεοτύπων γύρω από το «έζησαν αυτοί καλά». (14-25/5 Στέγη Γραμμάτων Και Τεχνών)
Μάθε περισσότερα στο www.sgt.gr
Σχετικά θέματα:
"Dior: The Legendary Images": Δες πρώτη το βιβλίο που περιμένει με κομμένη την ανάσα ο κόσμος της μόδας
Θυμόμαστε: Οι ταινίες-σταθμός του ελληνικού κινηματογράφου
Θυμόμαστε: Όταν ο ρόλος βασίζεται σε πραγματικά πρόσωπα