September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Tasty Guide: In & Out 2014

03.02.2014
Tasty Guide: In & Out 2014

Αυτά είναι τα καινούργια στέκια και οι πιο γευστικές νέες είσοδοι στo μενού της φετινής χρονιάς<br />



Σχετικά θέματα:

O Βασίλης Καλλίδης μας ξεναγεί στη δική του "Άθενς"
Tasty Guide: Asia Now!

Food trend: Μαμαδίστικο gourmet

in & out

μπιστρο

Bistro

«Η γαλλική κουζίνα ξαναχτυπά» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του έργου που εκτυλίσσεται στα ελληνικά εστιατορικά δρώμενα φέτος. Μια ανανεωμένη εκδοχή της, πιο ανάλαφρη, που ταιριάζει σε μπιστρό και μπρασερί, σε ολοήμερες καταστάσεις δηλαδή, δείχνει ότι κερδίζει τις εντυπώσεις και έρχεται ως νέα πρόταση πλάι στις πολλές και διαφορετικές εκδοχές των ισπανόφωνων μεζέδων.

wine bar

Wine Bars

Πού πήγαινε μέχρι χθες ο κόσμος που γεμίζει τα wine bars; Τα οποία ανοίγουν το ένα μετά το άλλο, τα περισσότερα γεμίζουν και όμορφες παρέες, πολλές κοριτσιών, αλλά και αρκετές «μεικτές», περνούν ώρες γύρω από ένα τραπέζι με κρασί, τυρί και αλλαντικά. Μια όμορφη, στ’ αλήθεια, μόδα.

Burger Restaurants

Burger Restaurants

Τα πάσης φύσεως burgers, από το πιο απλό μέχρι εκείνα από μοσχάρι Black Angus, έχουν την τιμητική τους στα χειμερινά μενού. Εκτός από τα εξειδικευμένα μπεργκεράδικα, θα τα βείτε πια στους περισσότερους καταλόγους.

Tasty Guide: In & Out 2014

Αβγά Βenedict Vs αβγά μάτια με πατάτες

Ομελέτες και scrambled, ποσέ, μάτια, βραστά, με σολομό ή σπαράγγια, όλες οι διεθνείς εκδοχές με προεξάρχουσα αυτή των αβγών Benedict -ποσέ πάνω σε ψωμάκι με «cured ham» και περιχυμένα με σος ολαντέζ- παρελαύνουν σε μενού που μέχρι πρόσφατα πρότειναν τη δική τους εκδοχή της ρουστίκ τηγανητής πατάτας με αβγό μάτι από πάνω, άντε και λίγο χοντροκομμένο πιπέρι.

sushi

Raw Fish Bar Vs Sushi

Χωρίς να ξεχνάμε τον έρωτα μας για την ιαπωνική κουζίνα, τα σούσι υποχωρούν στους καταλόγους, δίνοντας τη θέση τους σε ωμά, μαριναρισμένα ψάρια, με πιο ευρωπαϊκά ονόματα, αλλά με ασιατικό άγγιγμα στα υλικά της μαρινάδας τους: Ταρτάρ τόνου και σολομού, καρπάτσο hamachi (κιτρινόπτερου τόνου δηλαδή) και άλλα.

χοιρινό

Χοιρινή πανσέτα Vs βοδινή ουρά και μάγουλα

Δεν υπάρχει εστιατόριο που να σέβεται τον εαυτό του και να μην έχει φέτος να προτείνει τη δική του εκδοχή σιγομαγειρεμένης καραμελωμένης πανσέτας, συνοδευόμενης από κάποιου είδους πουρέ ή σουκρούτ. Το... έντεχνο χοιρινό αφήνει για λίγο στην άκρη τις βαθιά ρουστίκ γεύσεις ενός ραγού ή ενός στιφάδου.

BEST OF NETWORK