Η συνταγή για το πιο κλασικό πιάτο του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού από τον περίφημο Βρετανό σεφ.
Υλικά
Για τη γαλοπούλα
1 γαλοπούλα ελευθέρας βοσκής, 5-5,5 κιλά
2 κρεμμύδια ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση
1 σκελίδα σκόρδο
6 φύλλα δάφνης
ελαιόλαδο
8 φέτες μπέικον
θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για το herb butter
375 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
ξύσμα και χυμό από 2 λάιμ
3 σκ. σκόρδο, ξεφλουδισμένες και θρυμματισμένες
ένα ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr