Fall/Winter trends
Χθες πραγματοποιήθηκε η επετειακή συναυλία για τα 30 Χρόνια του Μεγάρου Μουσικής στο Ηρώδειο, όπου παραυρέθηκαν επιφανείς προσωπικότητες τόσο της πολιτικής σκηνής όσο και του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Κατερίνα Ευαγγελάτου.
Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα maxi φόρεμα με ψηλή λαιμόκοψη σε μια γλυκιά καφέ απόχρωση. Το φόρεμα σε αρχαιοελληνική γραμμή, φέρει την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Ιωάννας Κουρμπέλα. Την εμφάνιση ολοκλήρωναν χρυσά minimal κοσμήματα, μία μαύρη τσάντα (επίσης από την καλοκαιρινή συλλογή της Ιωάννας Κουρμπέλα) και μαύρα πέδιλα.
Η εμφάνιση της Κατερίνας Ευαγγελάτου αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα που σκοπεύεις να παραυρεθείς σε κάποια επίσημη εκδήλωση. Άλλωστε, η περίοδος του καλοκαιριού είναι γεμάτη γάμους και βαπτίσεις, οπότε σίγουρα θα χρειαστείς ένα επιβλητικό, κομψό και συγχρόνως αέρινο φόρεμα για αυτές τις εμφανίσεις σου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr