Τι συμβαίνει αν “παντρέψεις” μια λαχταριστή βάφλα με ένα donut;
πηγή: Foodbeast

Wonut gallery
Φαίνεται ότι τα υβριδικά εδέσματα, βλέπε το cronut, το μπουγατσάν και τα ποτήρια από μπισκότο, αποτελούν το απόλυτο food trend. Αυτή τη φορά το νέο “υβρίδιέρχεται από το Σικάγο και όχι τη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για το Wonut, μια λιχουδιά που προέρχεται από το ΄πάντρεμα' του ντονατ με την βάφλα. Δημιουργήθηκε στο “Waffles Cafe” στο Σικάγο, και ουσιαστικά πρόκειται για μια πιο παχιά εκδοχή της αγαπημένης όλων βάφλας.
Πιο συγκεκριμένα, η ζύμη της βάφλας, ψήνεται για μερικά λεπτά στην ειδική πρέσα για βάφλες και στη συνέχεια τηγανίζεται με αποτέλεσμα να είναι τραγανή έξω και αφράτη μέσα. Το αποτέλεσμα; Να σου τρέχουν τα σάλια! Μέχρι το επόμενο ταξίδι σοου στο Σικάγο, μπορείς να αρκεστείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

wonut 1

Wonut 2

Wonut 3

Wonut 4

Wonut 5