top article
κεντρική φωτογραφία: Alison Roman instagram

Η μαγειρική έχει εξελιχθεί σε μία από τις αγαπημένες μας ασχολίες τώρα που #menoumespiti. Μαθαίνουμε νέες συνταγές, πειραματιζόμαστε με υλικά και κάπως έτσι μάς φτιάχνει η διάθεση. Ακόμη όμως και αν η ιδέα του μαγειρέματος δεν σε ενθουσιάζει η Alison Roman θα σε πείσει να μπεις στην κουζίνα. 

Η Αμερικανίδα συγγραφέας των best seller βιβλίων Nothing Fancy και Dining In και αρθρογράφος γεύσης στους New York Times Food δεν έχει ανακηρυχθεί τυχαία ως η foodie - βασίλισσα της καραντίνας. Και αυτό διότι προτείνει συνταγές με πολύ απλά υλικά και συνδυασμούς που δεν είχες φανταστεί. Οι συνταγές της γίνονται αμέσως viral όπως τα λαχταριστά shortbread cookies με σοκολάτα (γνωστά και ως The Cookies), η σούπα με φασόλια και κουρκουμά αλλά και η μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και αντζούγιες.

Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά πάνω από 400 χιλιάδες followers και αξίζει σίγουρα να την ακολουθήσεις. Θα βρεις video με την ίδια να μαγειρεύει καθώς και χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν στην κουζίνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alison Roman (@alisoneroman) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alison Roman (@alisoneroman) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alison Roman (@alisoneroman) στις

Διάβασε επίσης: Πώς να φτιάξεις την τέλεια καρμπονάρα: τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Ιούλιος 2018

>