Page 132 - Madame Figaro Paros 2025
P. 132
REST O GUIDE
OMILOS BEACH RESTAURANT & BAR
Υπέροχο design με έντονη την παρουσία των φυσικών υλικών,
casual chic ατμόσφαιρα, ευφάνταστα κοκτέιλ και εξαιρετικά
πιάτα μεσογειακής κουζίνας σε ένα beach restaurant σχεδόν
πάνω στην αμμουδιά της παραλίας Λιβάδια. Από νωρίς το πρωί
για λαχταριστό brunch μέχρι το βράδυ.
AMBIANCE SMART et décontractée pour cet ancien yacht
club situé sur la plage de Livadia. On y sert une cuisine mé-
diterranéenne, des brunchs et le soir, dans une atmosphère
romantique, de bons cocktails. omilosparou.gr
OMILOS BEACH RESTAURANT & BAR
ΔΑΦΝΗ // DAPHNÉ
Ο εξωτικός κήπος ενός αρχοντικού του 1740 στα
γραφικά σοκάκια της Παροικιάς φιλοξενεί το εστι-
ατόριο Δάφνη. Η bistro style κουζίνα του βασίζεται
σε φρέσκα υλικά με καθαρές γεύσεις. Δοκίμασε
καρπάτσιο ολόφρεσκων ψαριών, γευστικά πιάτα
με πάστα, ζουμερά κρέατα με ιδιαίτερες κοπές και,
φυσικά, το κριθαρότο καραβίδας, που θα σε κάνει
να επιστρέψεις. Στο μπαρ θα απολαύσεις το κοκτέιλ
σου υπό τους ήχους chillout μουσικής.
DANS UNE RUELLE PITTORESQUE de Pa-
rikia, caché dans le jardin exotique d’une bâ-
tisse datant de 1740, se niche le restaurant
Daphné qui propose une savoureuse cuisine
bistrot. Savourez un carpaccio de poisson frais, des viandes ΔΑΦΝΗ // DAPHNÉ
juteuses et bien sûr un risotto d’orzo aux langoustines. Au bar,
vous dégusterez un cocktail au son d’une musique chill out.
Τél.: +30 22840 22575
THE GREEN PROJECT
Ένα όμορφο café-bar-resto με δροσερό κήπο, όπου θα χαλα-
ρώσεις πίνοντας τον καφέ ή τον χυμό σου και απολαμβάνοντας
λαχταριστά σνακ, όπως σαλάτες με αναπάντεχους συνδυα-
σμούς λαχανικών και φρούτων, bao buns, tacos και μεγάλη
ποικιλία σε πιάτα με κρέας ή θαλασσινά. Μην παραλείψεις
να δοκιμάσεις τις συγκλονιστικές μαρμε-
λάδες του, που φτιάχνονται από τα δικά THE GREEN PROJECT
τους φρούτα και χρησιμοποιούνται και στα
πρωτότυπα κοκτέιλ.
UN CAFÉ-BAR-RESTAURANT shaleureux
doté d’un agréable jardin où vous pour-
rez vous détendre en savourant un café,
un jus de fruits, ou des snacks délicieux.
Au menu : des salades aux associations
surprenantes de légumes et de fruits, des
bao buns, des tacos, et une grande variété
de plats à base de viande ou de fruits de
mer. Goûtez aussi aux confitures maison,
subtilement intégrées à certains cocktails.
FB/thegreenprojectparos
132 | MADAME FIGARO