Page 120 - Madame Figaro Paros 2025
P. 120
REST O GUIDE
HOTEL GALAZIA HYTRA | SUMMER SENSES
Μέσα στο πολυτελές Summer Senses Luxury Resort, προσφέ-
Restaurants ρει μια προσεγμένη γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες
του νησιού. Η κουζίνα του εστιατορίου, εμπνευσμένη από το
αδελφό και βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra
στην Αθήνα, υπόσχεται μια πανδαισία γεύσεων με αρώματα
από τις Κυκλάδες και υλικά από την πλούσια νησιώτικη γη,
μέσα από πιάτα σύγχρονα, που συνδυάζουν την απλότητα
με τις υψηλού επιπέδου τεχνικές.
GALAZIA HYTRA LE RESTAURANT DU LUXUEUX Sum-
mer Senses Luxury Resort, vous offre
une expérience gastronomique
unique. Inspiré par son « grand frère »,
le fameux restaurant athénien Hytra,
étoilé au guide Michelin, il offre la pro-
messe d’un festin aux parfums et aux
arômes des Cyclades. Les plats allient
la simplicité des produits de l’île aux
techniques gastronomiques de haut
niveau. summersenses.gr
MATSUHISA | AVANT MAR
Το διεθνές brand Matsuhisa έχει ανα-
λάβει το fine dining εστιατόριο του
MATSUHISA Avant Mar, του high-end ξενοδοχείου
της Grivalia Hospitality. Μια αυθεντική
γαστρονομική εμπειρία με Nobu-style
κουζίνα που περιλαμβάνει γεύσεις από
την Ιαπωνία με επιρροές από το Πε-
ρού, με μαγευτική θέα στο Αιγαίο.
LA MARQUE INTERNATIONALE Matsuhisa gère désormais le
restaurant gastronomique d'Avant Mar, l’hôtel haut de gamme
de Grivalia Hospitality. Une expérience gastronomique au-
thentique avec une cuisine au style Nobu, qui propose des
saveurs japonaises aux influences péruviennes, le tout avec
une vue magnifique sur la mer Égée. avantmar.com
PARŌN | PARĪLIO
Ό βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ Θάνος Φρέ-
σκος τηρεί έμπρακτα τις αξίες της εντοπιότητας και της
εποχικότητας. Μέσα από τη συνεργασία του με αγρότες και
μικρούς παραγωγούς της περιοχής, συνθέτει τα πιάτα του
Parōn με όσα προσφέρει η φύση, τη στιγμή ακριβώς που
βρίσκονται στο peak της φρεσκάδας τους. Το μενού του εστι-
ατορίου αποτελεί έναν φόρο τιμής στα πολύτιμα δώρα της
γης και της θάλασσας του Αιγαίου.
THANOS FESKOS, chef doublement étoilé au guide Miche-
lin, ancre sa cuisine dans le terroir et la saisonnalité. Grâce
à une collaboration avec des agriculteurs et des petits pro-
ducteurs locaux, il compose les plats du Parōn avec des pro-
duits d'une fraîcheur inégalée et célèbre les saveurs de l’Égée.
PARŌN pariliohotelparos.com, IG: @ paron_paros
120 | MADAME FIGARO