Page 122 - Madame Figaro Paros 2025
P. 122
REST O GUIDE
PAROSTIĀ | COSME
Το Cosme έχει παραδώσει τα ηνία της γαστρονομικής εμπειρίας
των εκλεκτών επισκεπτών του στα έμπειρα χέρια του διεθνώς
καταξιωμένου σεφ Γιάννη Κιόρογλου με το πάθος του για τη
«Medite-grecian» κουζίνα. Το εστιατόριο με το μαγικό περιβάλ-
λον είναι από τα talk of the town στο νησί. Κάθε δημιουργία
του αποπνέει την ελληνική φιλοξενία συνδυάζοντας αυθεντική
γεύση με διεθνή φινέτσα.
COSME A CONFIÉ les rênes de son restaurant au talentueux
Yannis Kioroglou. Chef de renommée internationale et pas-
sionné par la gastronomie méditerranéo-grecque, chacune de
ses créations associe des saveurs authentiques à une finesse
internationale. Avec son environnement PAROSTIĀ
magique, le restaurant est devenu l'un des
lieux les plus prisés de l'île.
cosmehotelparos.com
OLVO | ANDRONIS MINOIS
Με φόντο το απέραντο γαλάζιο από την
αμφιθεατρική βεράντα του Andronis
Minois, το Olvo απογειώνει τη μεσογειακή
γαστρονομία με φρέσκα σπιτικά υλικά και
τοπικές πρώτες ύλες. Κάθε πιάτο, συνδυ-
ασμένο με απροσδόκητες γεύσεις από την
εμπειρία του σεφ Αναστάσιου Τσαντήλα,
ξυπνά αισθήσεις, σε ένα σκηνικό απαρά-
μιλλης κομψότητας.
FACE AU BLEU INFINI de la mer, depuis la terrasse en amphi-
théâtre du somptueux Andronis Minois, Olvo élève la cuisine
méditerranéenne au rang d’art. Ici, les produits frais et locaux
rencontrent l’inspiration du chef Anastasios Tsantilas, qui signe
des assiettes aussi surprenantes qu’élégantes. Chaque bou-
chée révèle une sophistication subtile dans un décor d’une
grâce intemporelle. olvorestaurant.com
OLVO
RADA
RADA | COVE PAROS
Ένα μοναδικό γαστρονομικό concept που χα-
ρακτηρίζει την ντελικάτη κουζίνα του βραβευ-
μένου σεφ Γκίκα Ξενάκη. Το εστιατόριο Rada
στο ξενοδοχείο Cove προσφέρει παραδοσιακά
πιάτα με ιδιαίτερη έμφαση στα τοπικά προϊόντα
και τα εποχικά υλικά, με σκοπό να αναδείξει τον
πραγματικό πλούτο των κυκλαδίτικων προϊό-
ντων, σε μια κομψή όαση ακριβώς δίπλα στην
παραλία.
LA CUISINE du chef primé Gikas Xenakis se
caractérise par sa délicatesse unique. Dans un
écrin élégant, juste à côté de la plage, le res-
taurant de l'hôtel Cove propose des plats tradi-
tionnels mettant l'accent sur les produits locaux
et les ingrédients de saison, valorisant ainsi la
véritable richesse des Cyclades. radaparos.gr
122 | MADAME FIGARO