Page 123 - Madame Figaro Paros 2025
P. 123
― MF Special Promotion ―
SeaRocks
Ο ΣΕΦ ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΆΡΙΚΟΣ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ
ALL-DAY ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. // LE CHEF GIANNIS PARIKOS SIGNE
΄
DES EXPERIENCES GASTRONOMIQUES EXCEPTIONNELLES.
Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΕΦ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΚΟΣ, γνωστός για τις Giannis Parikos, chef renommé, propose une nouvelle
ωμοφαγικές του δημιουργίες, παρουσιάζει μια φρέσκια food- expérience culinaire à partager, mélangeant saveurs tra-
to-share πρόταση συνδυάζοντας τις παραδοσιακές ελληνικές ditionnelles et touches contemporaines. Il crée des plats
γεύσεις με μοντέρνες γαστρονομικές εκπλήξεις. Στόχος του, να conviviaux à mettre au centre de la table pour favoriser
δημιουργήσει πιάτα που τοποθετούνται στο κέντρο του τραπε- les conversations et le partage entre amis. « En plus du
ζιού, γίνονται η αφορμή για όμορφες συζητήσεις και επιτρέπουν plaisir des papilles, la nourriture rassemble les gens. En
στους φίλους να τα μοιραστούν, ό,τι δηλαδή αξίζει να κάνεις με créant des plats, je pense toujours à mes meilleurs sou-
το φαγητό. «Πέρα από γευστική απόλαυση, το φαγητό έχει τη venirs d'été : de grandes tables avec beaucoup d'amis
δύναμη να συνδέει τους ανθρώπους. Προσωπικά, στις καλύτε- ! », confie le chef, ajoutant une touche personnelle à la
ρές μου αναμνήσεις από τα καλοκαίρια είμαι καθισμένος γύρω philosophie du restaurant. Le cadre paisible et relaxant
από μεγάλα τραπέζια με φίλους» λέει ο σεφ προσθέτοντας μια du SeaRocks s'harmonise parfaitement avec le paysage
προσωπική νότα στη φιλοσοφία του εστιατορίου. Η ατμόσφαιρα et les eaux turquoise de la plage d'Ampelas. Ne manquez
του SeaRocks, ήρεμη και χαλαρωτική, εναρμονίζεται απόλυτα pas le poulpe grillé avec muhammara de poivrons de
με το φυσικό τοπίο και τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας Florina et harissa à l'encre de seiche, les petits calamars
του Αμπελά. Δοκίμασε το ψητό χταπόδι με avec aïoli au yuzu et à l'encre de
muhammara από πιπεριές Φλωρίνης και seiche, le tartare de thon avec fèves
harissa με μελάνι, τα baby καλαμαράκια fumées et le carpaccio de pagre servi
με aioli yuzu με μελάνι, τον τόνο ταρτάρ avec des oursins… que vous pouvez
με καπνιστή φάβα και το φαγγρί carpaccio même déguster sur votre transat !
INFO
που σερβίρεται με αχινό, τα οποία μπορείς Ampelas, Paros,
MF_CR να απολαύσεις ακόμα και στις ξαπλώστρες, tél.: +30 22840 52151,
κάτω από τις σκιερές ομπρέλες.
searocksparos.gr